PENGUMUMAN

Kepada pelanggan yg telah menempah tempahan, sila confirmkan tempahan anda dgn membayar sekurang2nya 50% dari harga tempahan!!! sekian terima kasih

Thursday, October 14, 2010

SALAM AIDILFITRI

Salam & Selamat pagi...

Hari ni hr Khamis 9hb September 2010, sehari sebelum raya sy masih lg bekerja half day ( biasanya perayaan besar2 kami diberi cuti separuh hari..jimat A/L hehehe), opis pn dh lengang, staff jabatan akedemik ( sy j yg tggl) & marketing semua dh cuti..cuma ada 3 org staff operasi & sorang jabatan sumber manusia!!!..

Alhamdullillah, sy dpt bekerja cam biasa hr ni walaupn smlm tido lewat menyiapkan tempahan sahabat2 @ pelanggan saya yg ditempat awal & petengahan puasa tempoh hari...TERIMA KASIH banyak2 sbb memberi sokongan & kepercayaan pd saya!!!
Saya juga minta maaf sekiranya ada yg pesanan saat akhir yg terpaksa sy tolak, bkn tidak mahu buat ttp sy takut kualiti x spt yg diharapkan... sbb buat KEK bkn spt buat COKLAT, kek memerlukan masa yg lama nk adun, bakar, sejuk, coating & deco...sy harap ada yg x berkecil hati...insyaallah..klu ada yg masih berminat nak order...lps raya ni sy bole buat ( 18hb onwards)..insyaallah..  

Bercakap mengenai perancangan sy lps raya ni, sy merancang membuat lawatan sambil belajar utk pelajar2 STCPI  ke MALAYSIAN CHOCOLATE FAIR & EXHIBITION & lawatan ke kilang memproses coklat di pelabuhan klang bulan depan...insyaallah, mudah2an dapat lah sedikit ilmu dari lawatan tersebut.
Sy jugak merancang membuat sesuatu yg baru iaitu EDIBLE COKLAT BOX tanpa menggunakan mold...yg dipanggil sebagai handcraft chocolate...dh lama x buat hampir 10 tahun...hehehe so perlu masa nk praktis...
sbnarnya edible box ni boleh dibuat menggunakan chocolate, gula & fondant...

Sy mengambil kesempatan ini utuk mengucapkan selamat hari raya aidilfitri kpd semua kwn2 & blogger, maaf zahir batin, bersederhanalah kita, elakkan pembaziran, berhati2 ketika memandu & jgn lupa " memberi itu lebih baik drp yg menerima"

Salam sayang dari saya
shalina

No comments:

Post a Comment